Kunderne siger..."Suverænt godt kød"


"Det er suverænt godt kød og både familie og venner roser de tilberedte lammebove til skyerne.
Jeg langtidssteger dem.... Se opskrift  Så bliver det ikke bedre"

Marianne Skovlund, Fyn"Godt kød, som smager!!"


"I år fik vi for tredje gang "VADEHAVSLAM  fra SKÆRBÆK"  og  som altid et stort magert ét, pakket i fryserklare portioner. Det smager ganske godt, det gør, og indbyder til mange forskellige tilberedninger. Grill - sammenkogt - paté - suppe - steg - rullepølse -  etc. Og det er godt!! kød, som smager!!"

Frank Ousager, Aarup. Franks opskrift"Vi har udleveret et par af jeres kort til bekendte, jeg tror de henvender sig."


"Vi bruger vores lam i Græsk inspirerede retter - vi er vilde med Grækenland. Det eneste lille minus denne gang - det er vores egenskyld - det var et lille lam vi fik. Men så ses vi jo bare noget før næste gang. Vi har udleveret et par af jeres kort til bekendte, jeg tror de henvender sig."

Frank og Elin Christensen,  Fredericia"Kødet har utrolig lækker og "kryddret" smag"


"Siden jeg smagte vadehavslam  første gang har jeg ALDRIG tænkt mig at spise andet! Kødet har utrolig lækker og "kryddret" smag, der varmt kan anbefales til alle der holder af det der ekstra."

Anders Heiberg, København"Det er virkelig kvalitet"


Vi vil gerne rose jeres lam, det er virkelig kvalitet.

Willy Jæger, Vanløse"Det er i særklasse det bedste lammekød jeg har smagt"


Vadehavslam er noget helt særligt. Dyrene får den bedst tænkelige opvækst på de grønne marskenge, og kødet er saftigt, mørt og fuldt af smag. Det er i særklasse det bedste lammekød jeg har smagt, og jeg kan på det varmeste anbefale vadehavslam.dk

Kasper Kloch, København"Super mørt med en rigtig god smag"


Vi har her i weekenden "prøvespist" den nye sending. Det gik ud over et bovstykke som blev tillavet på marokkansk vis. Igen smagte det fantastisk - blev super mørt med en rigtig god smag.
Jeg er glad for at køllerne har fået lidt med knogle med - det gør det lettere at udskære, så tak for det.
Vi glæder os til at spise os igennem resten af sendingen. 
Indpakningen gør det nemt at overskue, hvad der er i pakken - og nemt at gå til. Og så er det herligt at få det bragt lige til døren - det sparer mig både tid og kræfter!

Bente Helring, Solrød Strand"Det bedste lam jeg nogensinde har smagt"


Vi har tidligere købt hele lam og har også prøvet at stå i en situation, hvor det var et helt uparteret lam, vi fik leveret. I sådan en situation er det med at kende sine venner og parteret blev det da. Jeg faldt sidste år over www.vadehavslam.dk og fik bestilt et helt parteret lam. Kødet var pakket lige til fryseren og som min hustru udbrød da vi som noget af det første skulle have en lammekølle;" det er det bedste lam jeg nogensinde har smagt".

Klaus Hansson, KoldingNaturpleje i Vadehavet

Vadehavslam.dk har modtaget tilskud til Pleje af græs- og naturarealer. Formålet med tilskuddet er at bidrage til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten i de prioriterede områder. Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- og naturarealer er blevet plejet med afgræsning og dermed er der sikret en god naturpleje af arealerne.


Vadehavslam.dk 
Gesingvej 46
6780 Skærbæk

Telefon:     +45 74750808
Mobilnummer:     +45 29700808

Kontakt os på mail...


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk